1/27/2012

Sugar Rush

Vaaliuupumus. Ja paha sellainen. Myrskyn silmässä ollaan taas, ystävät. Menisivätpä nämä viimeiset päivät nopeasti ja äänestäisimme uuden presidentin, mitä todennäköisemmin heteron sellaisen, ja saisimme taas olla rauhassa.

Tällaisen masennuksen ja apatian keskelle tarvitaan jotain pirteää ja raikasta. Sitä meille tarjoilee brittien nuorille tehty mainio tv-sarja Sugar Rush. Kyseessä on tyypillisellä brittihuumorilla kyllästetty viihdepaketti, jossa pääossassa on teini-ikäinen lesboidentiteettiinsä heräävä Kim sekä hänen lievästi eriskummallinen perheensä. Sarjan nimi Sugar Rush viittaa Kimin parhaaseen ystävään Sugariin, johon tyttö on korviaan myöten rakastunut. 


Sarjan jaksot ovat mukavan napakoita kokonaisuuksia, joiden huumori jaksaa kantaa. Kuitenkin mukaan on mahtunut myös paljon draamallisia aineksia ja sarjassa käsitellään teineille tyypillisiä identiteetti- ja rakkausaiheita. Kuitenkin nämä (iänikuiset) aiheet on käsitelty miellyttävän tuoreesti. Erityisen ilahtunut olin päätarinalinjasta; voisi kuvitella että hyvinkin monelle hlbt-nuorelle on tyypillistä ihastuminen parhaaseen ystäväänsä (joka on hetero). Elämänmakuisuutta ja hyvää musiikkia, huolella rakennetut henkilöhahmot ja ripaus outoutta hyvillä näyttelijöillä höystettynä. Siinä kaikki mitä hyvältä viihteeltä vaadin!

Sugar Rushista saa sen lupaamaan sokerihumalan. Suosittelen ahdistukseen ja mielen synkkyyteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti