12/31/2010

Absolutely Fabulous

Olen löytänyt mahdottoman virkistävän tosi-tv -ohjelman ja haluan nyt jakaa sen kanssanne. Tv-viisi torstaisin klo 20: Huippu drag queen -haussa eli Ru Paul´s Drag Race. Linkin takaa löytyy myös jaksoja kyseisestä sarjasta.

En ole koskaan ollut kovin kiinnostunut, saati perehtynyt dragiin, mutta tämä ohjelma on avannut silmiäni. Siitäkin huolimatta, että Ru Paul mainostaa ohjelmassa lähinnä itseään ja hokee koko ajan samoja fraaseja, dragista muodostuu kuva vaativana lajina. Vasta pari jaksoa nähtyäni kilpailijoiden on täytynyt jo laulaa, poseerata, mainostaa itseään ja olla muuten vain fabulous. Puhumattakaan kilpailijoiden taidoista valmistaa itselleen asuja, peruukkeja ja meikkejä. Käsittämätöntä. Dragissa on aivan oma mielenkiintoinen estetiikkansa, johon saa silmäyksen katsomalla tätä ohjelmaa. Suosittelen!

Bongasin IS:n sivuilta myös uutisen, jossa Natalie Portman kertoi elokuvissa olevan lesbokohtauksia vain siksi, että kaikki pitävät niistä ja ne myyvät hyvin. Samalla uutinen mainosti Portmanin uutta elokuvaa Black Swan, jossa tämän uutisen perusteella on sitten ainakin yksi lesbokohtaus.

Usko meni. Jos rakkaus on Hollywood-tuotannoissa noin laskelmoitua, niin en halua kyllä nähdä enää yhtäkään valtavirran lesboleffaa.

Paitsi että Natalie Portman suutelemassa toista naista on kyllä aivan liian herkullista missattavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti