4/20/2011

Lisää homoja eduskuntaan!

Vaalit ovat sitten ohi. Kansa puhui jne. Säpinää on ollut kerrakseen ja jotain juuri tämän "jytkyn" tapaista Suomen todella homehtunut polittinen kenttä tarvitsikin. Itse olisin vain ottanut nousun mieluummin erään toisen puolueen suunnalta. Mutta jäämme odottamaan miten asiat etenevät. Sukupuolineutraali avioliittolaki otti karvaan askeleen taaksepäin, mutta onneksi eduskuntaan äänestettiin myös rutosti hyviä tyyppejä. Erityisesti itse ilahduin mm. Jani Toivolan ja Silvia Modigin läpimenoista. Ja täytyy muistaa ettei se eduskunta suinkaan ole ainoa paikka, jossa voi vaikuttaa! Vaaleista ja uuden eduskunnan kokoonpanosta löytyy oikein hyvää analyysia ranneliikkeen sivuilta.

Tänään kävin Ärrällä ja nämä kaksi uutta äsken mainittua poliittista sankariani olivat aloittaneet jo uransa varsin näkyvästi. Tai se oli aloitettu heidän puolestaan. Seiskan kannessa komeili epäselvä kuva Jani Toivolan pipopäisestä salarakkaasta ja Iltalehden otsikot revittelivät Modigin ja (ex-PORNOtähden) Rakel Liekin rekisteröidyllä parisuhteella. Ah kuinka makeaa olisi, jos tuohon voisi kirjoittaa "avioliitolla". Turha kai sanoakaan miksi uskon kyseisten henkilöiden oikeasti ajavan hlbt-väen oikeuksia.

Seuravaa päivitystä jään ainakin itse odottamaan innolla, sillä luvassa on juttu, jolle olen naureskellut tänään jo ainakin kolmesti. Paljastan vielä että se liittyy toiseen aiemmin mainituista kansanedustajista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti