3/13/2011

Leimaudu!

Ihan ei ole vielä LEIMA kädestä haihtunut.

Eilen oli siis Leimarit, TreSetan järjestämä disco Tampereen Yo-talolla. Bileitä on viime vuonna ollut yhdeksät, tänä vuonna luultavasti aika saman verran. Seuraavat Leimarit ovat 21.5 ja 9.7. Pääsyliput maksavat vitosen, mutta Setan kortilla saa alennusa.

Väkeä oli paikalla mukavasti, eikä tanssilattia ollut tyhjänä edes melko alkuillasta, jolloin posseni kanssa saavuin paikalle. Tunnelma oli hyvä ja ystävällinen, joskin väkeä oli niin runsaasti paikalla, että tiensä tiskille sai lähes taistella kyynärpäätaktiikalla. Vähän porukalla ihmettelimme, mikseivät kaikki mahdolliset tiskit olleet auki, vain kaksi. (Tosin en sitä yhtä tiskiä ole nähnyt koskaan auki.)

Ihmiset tuntuivat iloisilta ja hyväntuulisilta, tuntui että monet olivat oikein odottaneet bileitä. Dj:llä tosin taisi levyt olla jotenkin vähissä, sillä samoja biisejä tuli useita kertoja. Ja muuten Born this way ei toimi, ei edes homodiskossa. Parasta illassa oli iskelmäpotpuri ja rakkaan Kaija Koon Tinakenkätyttö. Myös Mohombin Bumby ride tuntuu toimivan homobaarissa. Mutta tämä iskelmän voittokulku homobaarien/diskojen tunnelman nostattajana alkaa olla todistettu, sillä kuten jo aiemmin olin DTM:ssä havitsevinani, myös Leimareissa iskelmät tekivät tanssilattiasta aavistuksen ahtaan.

Näitä Leimareita mainostettiin Filkkarileimareina, mutta elokuva(festari)t eivät näkyneet illassa mitenkään muuten kuin siten, että bileet sattuivat samalla viikonlopulle. Leffabiisit tms. olisivat voineet toimia ja olla hauskoja!

On hienoa, että vaikka homobaarit kaatuvat Tampereella toisensa perään, Leimarit jaksavat innostaa. Ehkä nämä Setan bileet ovatkin yksi syy siihen, ettei Tampereella tunnu riittävän asiakkaita kuin yhdelle homobaarille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti