3/08/2011

Pintaliitoa

Katselin eilen maanantain lempitv-ohjelmaani, Lemmi, kosi, vältä, jossa stailataan uudelleen pakkeliin ja paljastaviin vaatteisiin rakastuneita brittinaisia. Eilen uusintana ties kuinka monetta kertaa esitetty jakso oli sangen meilenkiintoinen, sillä siinä oli mukana ykköskauden tyttöjen idoli, Jodie Marsh. Ohjelma oli nauhoitettu ajalta, jolloin Jodie ilmeisesti seurusteli parturikampaaja Ninan kanssa. (Miksi ihmeessä kumppanin ammatista tulee eräs tv-sarjan hahmo mieleen?)


Jodie on Brittien oma Martina Aitolehti ja Marika Fingerroos, tosin vieläkin isommilla rinnoilla varustettuna. Ohjelmassa Marshin tyttis pysyi hyvin taustalla, mutta pääsi sentään kehumaan Jodieta paremman näköiseksi ilman meikkiä. Wikipedia tietää kertoa heidän suhteestaan seuraavaa: Briefly in 2008, Marsh reportedly dated a woman, known as Nina, a hairdresser. In the November issue of the UK edition of Star magazine, Marsh gave a full interview about their relationship.When asked how she would label her sexuality, Marsh replied that if she had to choose 'I would be bi.'

Huvittavaa kyllä ohjelmassa ei kertaakaan sanottu, että he deittailisivat tai muutakaan vastaavaa, Ninaan viitattiin kai termillä "friend". Myöskään fraasia: "I asked MEN ONLY would you like to snog, marry or avoid her." ei oltu muutettu. Hyvin heteronormatiivista, sanoisin.

Mutta laajemmalti, olen miettinyt, onkohan tämä naisten kanssa puuhastelu Tuksun ja Jodien kaltaisille julkisuushakuisille hahmoille keino saada lisää palstatilaa ja kenties järkyttää vielä joitakuita puritaaneja sekä samalla tarjota miehille sitä mitä he pornosta monesti hakevat, girl on girl -toimintaa. Kuulin  nimittäin huhun, että Johanna Tukiainen ja Henna Kalinainen olisivat olleet sillai ja vielä ennen Tuksun ja Arton häitä! Tunnetustihan pettämisen saa helpommin anteeksi, jos se tapahtuu naisen kanssa. Nämä "glamour"povipommijulkkiksethan ovat hyvinkin laskelmoivaa porukkaa ja tässä on jo monta syytä miksi kannattaa vetää kielareita naisten kanssa seiskan kameroiden edessä. Ehkä Jodie on ollut vain edelläkävijä kohujulkkisten liikkeessä tyttörakkausrintamalle!

Tähän kun yhdistää haluni päästä kokeilemaan miltä ne silikonitissit nyt sitten oikeasti tuntuvat, ei voi kuin jäädä odottamaan, no, tiedätte kyllä mitä.

Kuvat: täältä ja täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti