5/07/2011

Where is your pride?

Voihan persu sentään! Muuan kansanedustaja Hakkarainen ehti jo aiemmin käyttää n-sanaa ja nyt on lentänyt taas superhauskaa läppää.

Iltalehden mukaan Hakkarainen oli torstaina vastannut eduskunnassa vierailleiden Jyväskylän normaalikoulun oppilaiden kysymyksiin.
Kun nuoret olivat kysyneet Hakkaraiselta homojen adoptio-oikeudesta, Hakkarainen oli sanonut, että mikäli kaksi homoa saa lapsen, tulee jälkeläisestä tuplahomo. 
 Lainaus HS.fi.

Hei pliis, eikö näitä killerivitsejä voisi jättää sinne persujen saunailtaan? Edustuskelpoisuus ennen kaikkea, kansanedustaja hyvä. En silti tiedä onko ihan tarpeellsita jokaisesta tällaisesta möläytyksestä vetää hernettä nenään. Ihmettelen itsekin miksi tästä nyt haluan kirjoittaa. 

Syy on kai se, että niin kauan kuin tällaista tapahtuu ja niin kauan kuin siitä tulee uutinen Hesarin etusivulle asiat eivät ole niin kuin niiden pitäisi olla. Paavo Lipposta lainaten: hetero tai homo? So what!

Kuva täältä.

Huomenna sateenkaariliput liehuvat Tompan syntymäpäivän kunniaksi Logomossa. Tsekkaa lisää tästä piristävästä eleestä täältä. Itse ainakin tunnen jotain nähdessäni näitä lippuja, ne herättävät vähän samalla tavalla identiteettitunteita kuin Suomen lippu.

Tampereellakin luultavasti liput liehuvat, tai ainakin jotakin muuta 17.5, kun vietetään homofobian vastaista päivää. TreSeta järjestää keskustorilla tempauksen, johon sisältyy ilmapalloja ja tikkareita, sekä rakkausrauhan julistus. Kello 15 alkaen tapahtuu, sinne siis!

Seuraavat Leimarit lähestyvät myös, bileet ovat 21.5.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti