9/27/2011

Pinkki hedelmäsalaatti

Kuuma syy, miksi lesbotähti heitettiin ulos lennolta

Aijai, nyt lesbopusuista lentää jo ulos lentokoneesta. Toisaalta mistä sitä tietää vaikka neitoset olisivat yrittäneet päästä kymppikerhoon. No kuumaa joka tapauksessa.

Mallillaan ovat näiden uutisten kirjoitusasut. Mitä tälläkin lauseella oikein on mahdettu tarkoittaa:
Yhtiö sanoo keskustelleensa Haileyn ja hänen tyttöystävänsä nimenomaan heidän käytöksestään eikä siitä, mitä sosiaalista sukupuolta he edustavat.
Siis mitä?

Ja hei! Vinokinosta päästään sittenkin nauttimaan Tampereella kolmen leffan verran, liput ovat jo ennakkomyynnissä Niagarassa. Ajattelin mennä katsastamaan leffan/leffoja, kirjoittelen niistä sitten. Erityisesti kiinnostaa keskiviikon Romeos ja perjantain lesbodokkari. Tampereen Queer-kerho järjestää myös vinon leffavisan torstain leffan jälkeen. Mukavaa! www.vinokino.fi

Mitäs vielä?

Uusi NHL on telineissä, käykää hakemassa, juttua mm. avioliitoista ja parisuhdeväkivallasta. Täytyypä tähän vielä kehaista NHL:n ulkoasua. Silmä lepäsi jälleen kerran lehden kuvissa ja värimaailmassa.


Kuva täältä.
Adam ja Sauli valittiin Flecking records -verkkolehden äänestyksessä ihkuimmaksi julkkispariksi ja niinhän sen pitää ollakin. On ne vaan niin söpöjä yhdessä ja ihan erikseenkin. Ja parasta kaikessa, ne taitaa ihan oikeesti olla rakastuneita. Siis IHANAA. Otsikkohan sitten viittasi tämän merkinnän hajanaisuuteen. Terveisin flunssainen ja höperöitynyt bloggaaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti