9/29/2011

Rage!

Raivoa taas ilmassa. En voi käsittää miten tästä avioliittoasiasta joudutaan vielä tällä volyymilla jauhamaan, ollaan sentään 2000-luvulla. Olen aina yrittänyt katsoa asioita monesta suunnasta ja koettanut ymmärtää kaikkien kantoja. Mutta jossain menee raja minullakin. Tämä käsittämätön haloo, joka tästä eduskunnan lakialoitteesta on tullut, ylittää sietokykyni. Eihän kukaan tietenkään voi vastoin näkemyksiään puhua, mutta hei haloo! Kenelle tuo aloite tuli yllätyksenä? Olisivat edes tässä odotellessa vaivautuneet kehittelmään parempia vasta-argumentteja. Kaikki on jo niin kuultu. Ei paljoakaan jaksa enää hetkauttaa perustelut lasten kiusaamisesta ynnä muusta shitistä.

Lakialoitteen nimeäminen tasa-arvoiseksi avioliittolaiksi on muuten mainio temppu. Harva uskaltaa sanoa vastustavansa tasa-arvoa. Tosin esim. Päivi Räsäselle ainoa tasa-arvo näyttää edelleen olevan naisen ja miehen välinen tasa-arvo. Saanen esittää epäilyni siitä kannattaako hän sitäkään.

Iltalehdessä joku Perussuomalaisten neverheard kansanedustaja pääsi myös väläyttelemään:

Perussuomalaisten kansanedustaja Mika Niikko puolestaan sanoo, että hän haluaisi työnantajana tietää työntekijän seksuaalisen suuntautumisen.
- Totta kai. Jos tuo niitä omia arvoja työssään esiin, tai jos arvot ovat ristiriidassa yhdessä sovittujen pelisääntöjen kanssa, niin täytyy katsoa, että ne (työpaikan) arvot tulevat toteutumaan, Niikko toteaa.
- Työnantajalla on oikeus valita paras mahdollinen henkilö tehtävään, Niikko lisää.

Olisihan se hupaisaa, jos työhakemuksessa olisi raksi ruutuun, homoheterobi. Saattaisi tämäkin tyyppi yllättyä siitä miten monta ruksia menisi epäheterolaatikkoon. Mutta niin. Jos tällä tavalla lähdetään ajattelemaan, yhtä hyvin seksuaalisen halunsa robotteihin kohdistavan henkilön (katsoin aiheesta dokumentin!) tulisi ilmoittaa suuntautumisensa työnantajalle. Yhtä hyvin hän voisi tuoda näitä arvoja esiiin työssään. Samoin nelikymppinen pukuheteroisä saattaa kovastikin nauttia nahka-asusteista tai vaikka naisten alusvaatteista. Pitäisi tämäkin sitten kertoa työnantajalle. Että hei JOKU RAJA.

Turhauttaa nämä ainaiset yritykset hallita seksuaalisuuden monimuotoisuutta.

P.s Maajusille morsiammen Janne Pietikäisellä menee hyvin. Ilta-sanomien äänestyksessä herra on ainakin tällä hetkellä äänestetty katsojien suosikiksi. Olenko ainoa, joka huomaa tässä ristiriitaa?

1 kommentti: