9/03/2011

Pilkka osuu omaan nilkkaan

Johan taas oli.

Uutisvuoto aloitti syyskautensa tänään, vieraina olivat tuoreet kansanedustajat Jani Toivola ja Silvia Modig. En ole koskaan koko ohjelmasta erityisemmin perustanut, lähinnä se toimii areenana ylipainoisille miehille väläytellä älyään  ja ylimielisyyttään. Tänään kuitenkin ajattelin ohjelman katsastaa, mielenkiintoisten vieraiden takia tietenkin.

Aina Uutisvuodossa on ilkeilty, aina vieraita on piikitelty. Mutta hei joku raja! Silviaa kutsuttiin heti kättelyssä pojaksi ja Toivolalle heitettiin vitsi miesten vessoista. Ei ole kovin vaikeaa päätellä mihin näillä kommenteilla tähdättiin. Kun ei muutakaan keksitä, niin tuodaan nyt sitten jotenkin nerokkaasti tämä seksuaalinen suuntautuminen esiin. Myöhemmin Toivolaa verrattiin myös poron alkioon. Ehkä olen taas rasittava pikkuasioihin puuttuja, mutta hei, en halua elää maailmassa, jossa kelle tahansa voi sanoa ihan mitä tahansa verhoamalla sen vitsiksi.

Onneksi idolini hoitivat molemmat ihailtavan tyylikkäästi nämä itseensä kohdistuneet pilkat. Jani Toivola kertoi tarinan siitä kuinka hänen isoäitinsä laittaa vieläkin pyhävaatteet päälle, kun katsoo lastenlastaan tv:stä. Ja päivittelee sitä miten ne aina siellä on niin ilkeitä meidän Janille. Upea näpäytys! Silvia taasen laukoi itse itsestään lesbovitsin - ja pyysi anteeksi äidiltä, aidon hersyvän naurun kera. Naurakaa meidän kanssamme, älkää meille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti